Banaanikääretorttu

Tosi helppo ja nopea peruskääretorttu. Pohja on tumma kaakaojauheen ansiosta, joka sopii hyvin banaanin ja kerman kaveriksi.

Ainekset:

Pohja

3 munaa

1,5 dl sokeria

3 rkl perunajauhoja

1 rkl vehnäjauhoja

2 rkl kaakojauhetta

1,5 tl leivinjauhetta

Täyte:

2 dl vispikermaa

2-3 banaania

sokeria

Ohje:

Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita keskenään kuivat aineet. Sekoita kuivat aineet munasokerivaahtoon siivilän avulla. Paista 225 asteessa uunin keskitasossa n.5-10 min.

Levitä pöydälle leivinpaperi ja ripottele päälle sokeria tai korppujauhoja. Kumoa kääretorttupohja sokeroidulle leivinpaperille, irrota varovasti leivinpaperi, joka on ollut pohjalla uunissa ja anna jäähtyä hetken aikaa. Vatkaa kerma melko kovaksi, sokeroi ja levitä jäähtyneelle pohjalle. Pilko banaanit ohuiksi siivuiksi ja levitä melko tiheästi pohjalle. Kääri torttu varovasti ja laita jääkaappiin kylmettymään. Nauti :)

-Muffin&Cookie

About these ads

~ Kirjoittanut muffincookie : 25.1.2010.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
Seuraa

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: